Nu aduce anul, ce aduce Caseology! Asa ca, pentru inceput, trebuie sa iti prezentam doua carcase speciale, din noua colectie a acestui brand: Apex si Spectra. Si nu, nu sunt nume de cod pentru seria James Bond, ci sunt carcase care au fost lansate odata cu aparitia pe piata a telefoanelor iPhone 8 / 8 Plus / X. Pentru ca si cele mai puternice telefoane au nevoie de protectie, nu-i asa?

Asa cum ne-a obisnuit deja, Caseology este un brand care pune calitatea pe primul loc (atunci cand vine vorba de materialele folosite si de protectia oferita telefoanelor mobile) si nu ne-a dezamagit pana acum. Cele doua game noi duc mai departe mostenirea, ba chiar o imbogatesc, si aduc tot ce e mai bun, in aceeasi nota de… stil.

Apex → Iata o carcasa cu propria personalitate, care ii ofera protectie (la cele mai inalte standarde) iPhone-ului tau (fie el 8/ 8 Plus sau X). Carcasa este subtire si atrage printr-un pattern special, elegant, care pune in valoare telefonul mobil si cele mai noi functionalitati ale acestuia. Design-ul husei imbina diferite forme geometrice cu linii perfecte, pentru a crea un look minimalist, dar, totodata, foarte indraznet. Este fabricata din materiale de calitate superioara, protejand toate suprafetele din sticla ale unui iPhone X si asta se datoreaza stratului dublu de TPU si PC. In plus, carcasele Apex sunt proiectate strategic, asigurand o prindere ferma a telefonului si prevenind, astfel, cazaturile.

huse caseology

Spectra → Aceasta serie, special creata pentru telefoanele iPhone 8/ 8 Plus si X, imbina elemente de design modern (elementele geometrice au fost inlocuite cu formele simple, clasice) cu standardele de protectie militara, transformandu-le pe acestea in adevarate accesorii elegante. Prin carcasele Spectra, cei de la Caseology au demonstrat ca urmaresc cele mai noi tendinte de pe piata, oferind protectie optima pentru telefoanele mobile, fara a compromite insa stilul. La fel ca si husele Apex, cele Spectra sunt construite din doua straturi de TPU si PC (oferind astfel rezistenta la socuri).

huse caseology

 

Fii si tu in pas cu noile tendinte si hai pe Lerato. ro, sa iti protejezi asa cum trebuie telefonul mobil!

Si nu uita, every time an Apple falls, we’re there to protect it!