De cate ori nu te-ai uitat la filmul Jumper si ti-ai dorit sa calatoresti si tu oriunde ti-ai fi dorit, fara sa cauti cele mai bune oferte pe diferite site-uri, fara sa astepti la cozile de check-in, fara sa iti faci bagajele si, bineinteles… fara sa trebuiasca sa le despachetezi dupa? De cate ori nu ai ratat un concediu pentru ca nu ai avut destul timp sau resursele necesare? Acum, Google Earth iti ofera sansa de a vizita, virtual, orice tara, oras sau insula pe care ti-ai dorit mereu sa o vezi. Poti fi oriunde iti doresti, oricand.

Noua aplicatie Google a fost recent lansata (pentru posesorii de telefoane Android) si ofera o colectie de tururi interactive cu ghid, organizate in functie de anumite criterii: Editor’s Pick, Travel, Nature, Culture si History. Tot ce ai nevoie pentru a incepe turul este o simpla pereche de ochelari VR. Poti avea o vacanta pe cinste in una dintre categoriile de mai sus deoarece, in acest moment, exista aproximativ 50 de tururi, printre care parcuri nationale si gradini urbane, situri UNESCO si insule izolate. In plus, primesti foarte multe informatii despre locurile pe care le vizitezi. Aplicatia te poarta oriunde iti doresti (in cateva secunde poti fi pe o plaja salbatica, apoi intr-un ocean, cautandu-l pe Nemo, poti admira privelistea de pe cel mai inalt munte sau poti sa stai langa un tigru, fara teama ca te va ataca). How cool is that?

Tehnologiile se schimba intr-un ritm alert. Daca pana acum credeai ca avionul a reusit sa desparta granitele si sa te duca rapid dintr-un colt in altul al lumii, acum trebuie doar sa clipesti si sa apesi pe un buton pentru a fi oriunde ti-ai dori (cel putin, virtual).

Lerato.ro tine pasul cu tot ce se intampla in aceasta industrie, asa ca iti aduce cele mai noi gadget-uri. In oferta noastra poti gasi ochelarii VR, la preturi promotionale, singurul bilet de care ai nevoie pentru un concediu de vis.

 

 

Tu unde iti doresti sa fii? Provoaca-te cu noile tehnologii oferite de Google Earth si Lerato.ro!