In aproape toate vacantele din copilarie eram cu ochii pe aventurile lui Tom Sawyer si ale lui Huckleberry Finn. Insa, primavara asta suntem cu ochii pe aventurile lui Richmond & Finch… un nou brand de huse de protectie pentru telefonul tau mobil. Iar aventurile incep direct pe Lerato.ro si te poarta pana in Stockholm, Suedia, acolo unde acestea sunt fabricate.

De ce sunt aceste huse speciale? Pentru ca sunt, de fapt, o fuziune intre tehnologie si fashion. Da, fashion, ai citit bine… sunt cele mai stylish huse, care isi au locul rezervat direct pe Instagram. In plus, prin pattern-urile alese, carcasele Richmond & Finch iti aduc primavara mai aproape. Design-ul inedit este imprimat pe toata suprafata carcasei, de la un capat la altul (nu este vorba de un strat separat sau autocolant, ci o parte din carcasa, astfel incat nu exista riscul de a se exfolia sau estompa in timp). Acestea sunt atat de colorate, incat o singura privire iti e suficienta pentru a-ti gasi inspiratia si pentru a-ti lua o mica doza de energie si sa pornesti in orice aventura vrei tu. Si cine nu ar fi gata de aventura, cand ar sti ca telefonul este in siguranta si ferit de orice pericol?

In prezent, husele Richmond & Finch sunt de doua tipuri: Freedom Series (cu protectie sporita 360, inclusiv pe lateralele telefonului) si Classic Series (carcase mult mai slim, fara acel strat de protectie suplimentar intalnit la Freedom). Carcasele Classic sunt foarte usoare, subtiri si nu incarca dimensiunile telefonului, avand mai putin de 10 grame si sub 1mm grosime. In plus, iti ofera acces facil la microfon, senzori, camera foto si butoane.

huse fashion

In schimb, cu husele de protectie Freedom, telefonul tau mobil va fi practic intr-o bula de cristal, protejat complet de orice accident (chiar si pentru cele de tipul „life happens”). Printre cele mai importante caracteristici ale acestor huse se numara:

• Protectie 360 → seriile Freedom vin echipate cu o carcasa durabila si cu un bumper rezistent la impact puternic care iti protejeaza telefonul mobil din toate unghiurile.
• Design unic  → inelul auriu care inconjoara camera foto si banda orizontala de pe spatele carcasei sunt semne distinctive ale acestui brand. In plus, husele sunt adevarate opere de arta si te surprind prin culorile si printurile creative.
• In pas cu moda  → colectiile sunt create cu atentie, pentru a fi in pas cu trend-urile din fashion. Si iata cum iti asortezi telefonul mobil cu orice tinuta si accesorii pe care alegi sa le porti.

huse fashion

Primavara asta, fa-ti aventurile cu stil! Intra pe Lerato.ro si lasa-te surprins si inspirat de zeci de pattern-uri, marca Richmond & Finch!