top huse

Cel mai drag subiect pentru noi este protectia oferita telefonului mobil. De-a lungul timpului ti-am prezentat husele si carcasele in care noi avem incredere si pe care le recomandam pentru ca telefonul sa fie 100% in siguranta. Ca sa iti fie mai usor sa te documentezi, ne-am decis sa le reluam, asa ca le-am adunat intr-un singur loc pe toate. Curios sa afli ce branduri au ajuns in topul nostru?

top huse

1. Husele de protectie UAG – Urban Armor Gear sunt concepute la standardele militare de protectie si vin cu o gama variata de culori si modele.

 • Seria Monarch se diferentiaza de restul modelelor de carcase UAG printr-o mai mare rezistenta la socuri si cazaturi, depasind de doua ori standardele militare de protectie obisnuita. Aceasta carcasa vine cu 5 straturi de protectie: primul strat este un cadru armat care protejeaza toate extremitatile. Urmeaza un strat de piele de calitate, unul din policarbonat, inca unul din aliaj metalic si, in prima linie de atac, se afla un strat din cauciuc, rezistent la impact.

top huse

2. Otterbox

 • Symmetry → pentru persoanele care sunt in pas cu moda, care gandesc in culori si care isi doresc o husa eleganta.
 • Strada → pentru cei care strabat orasul in lung si-n lat in cautarea clasicului, dar care pun ochii si pe o husa practica.
 • Defender → pentru cei care cauta aventura in orice loc si isi doresc o husa hardcore. Acest model vine cu 3 straturi de protectie.

top huse

3. Lifeproof

 • Fre iti aduce carcase waterproof ce acopera in totalitate dispozitivul, creandu-i acestuia propria realitate.
 • Nuud → husa waterproof, fara ecran de protectie suplimentar

top huse

4. Supcase avem 3 cuvinte care descriu cel mai bine acest brand de carcase: precizie, inovatie si functionalitate. Fie ca au un design elegant si finisat, fie ca au un look mai army sau chiar geometric si colorat, husele Supcase ofera protectie 360 telefonului tau – atat spatele telefonului, cat si ecranul dispozitivului mobil sunt protejate de zgarieturi, praf sau caderi de pana la 3 metri. Sunt usor de asamblat si dezasamblat si ai acces complet la toate functionalitatile.

top huse

5. Nomad contrar denumirii lor si a explicatiei din spate, aceste huse nu sunt indecise, nu isi cauta locul la nesfarsit, ci raman loiale telefonului mobil. Cu un design simplu si minimalist, Nomad se afla la granita dintre elegant si robust, uimind prin tipul de piele folosit in fabricarea acestui brand (pentru unele huse, furnizorul foloseste chiar materialul obtinut de la una dintre cele mai vechi tabacarii din SUA, Horween Leather Co.).

 • Rugged → protejeaza chiar si ecranul telefonului, prevenind urmele cauzate de cazaturi, indiferent de unghiuri
  • Acest tip de carcasa ofera protectie impotriva cazaturilor de pana la 1.8 metri
  • Compatibil cu incarcarea wireless
 • Active → una dintre cele mai cool caracteristici este faptul ca aceasta carcasa respinge apa, protejand telefonul impotriva umiditatii
  • Ca si in cazul husei Rugged, aceasta ofera protectie impotriva cazaturilor de la 1.8 metri
  • Constructie subtire
  • Compatibil cu incarcarea wireless

top huse

6. Spigen

 • Rugged Armor → husele sunt lucrate cu mare atentie, fiind foarte usoare si subtiri (datorita faptului ca sunt fabricate dintr-un singur strat de material, taiat cu mare precizie). De asemenea, acestea urmaresc meticulos conturul telefonului tau si linia butoanelor de pe marginile acestuia, oferindu-ti astfel protectie maxima si acces facil la toate functionalitatile (port-uri, camera etc.).

Indiferent de husa pe care o alegi, telefonul tau va fi in siguranta! Consulta oferta noastra aici.