telefoane 2020

Tehnologia se schimba foarte rapid, iar de la an la an avem sansa de a testa noi modele de telefoane, fiecare cu noi functionalitati care sa ne usureze modul de lucru si care sa se plieze pe stilul nostru de viata. Ce asteptari sa avem de la 2020? Sa fie acesta anul in care vom testa in masa mai multe modele de telefoane pliabile, cu baterii care se incarca total in doar cateva minute, cu holograme care ies din ecran si cu care interactionam? Zicem sa nu ne ducem chiar atat de departe cu gandul si sa vedem care sunt cele mai asteptate telefoane anul acesta si ce noutati aduc mai exact.

1. Samsung Galaxy S20 Plus → Samsung isi pregateste deja urmatorul flagship, iar zvonurile spun ca lansarea s-ar putea sa aiba loc chiar in luna februarie. Ne asteptam sa vedem un design cu ecran OLED curbat la margini, de 6.7 inch, cu senzor de amprenta integrat in display si cu un sistem de 3 sau chiar 4 camere pe spate (ramane de vazut daca acestea vor fi asezate pe verticala sau orizontala). De asemenea, noul model s-ar putea sa fie echipat din fabrica cu tehnologie 5G.

telefoane 2020

2. iPhone 12 → la mai putin de jumatate de an de la lansarea ultimului model, suntem deja cu ochii pe urmatoarea generatie de telefoane de la Apple. Si cum acest producator ne-a obisnuit cu lansarile abia in luna septembrie, mai dureaza ceva pana vom putea testa noul model. O noua versiune de Face ID, ecran de 5.4 inch, Procesor Apple A14 Bionic, tehnologie 5G? Ramane sa vedem in cea de-a doua zi de marti a lunii septembrie.

telefoane 2020

3. One Plus 8 → nu a fost dezvaluita inca nicio data despre lansare, insa zvonurile spun ca vom vedea primul model in prima jumatate a acestui an. Care ar putea fi specificatiile acestuia?

  • Ecran de 6.5 inch
  • 8 GB RAM
  • Tehnologie de incarcare rapida
  • Tehnologie de recunoastere faciala
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 865
  • Memorie interna de 64 GB

4. Huawei P40 Pro → nu mai ai mult de asteptat pentru ca noua gama va fi anuntata in luna martie, la Paris. Daca ar fi sa dam crezare zvonurilor, noul flagship va fi concentrat pe functiile foto, va avea un design diferit si va beneficia de primul ecran curbat nu doar pe lateriale, ci si in partile de sus si jos.

telefoane 2020

5. Google Pixel 4A → acest model urmeaza sa fie lansat undeva la jumatatea lunii octombrie. Pana atunci nu ne ramane decat sa cercetam zvonurile si sa vedem daca se vor transforma in realitate.

  • Ecran de 5.81 inch
  • Disponibil in 3 culori
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 765
  • Tehnologie 5G

telefoane 2020

Avand in vedere cum au decurs lucrurile in 2019, suntem siguri ca 2020 va fi la fel de impresionant. Abia asteptam lansarile! Tu te-ai gandit deja ce model vei alege? Indiferent de decizia pe care o vei lua, noi vom fi pregatiti cu multe variante de accesorii → lerato.ro!