Oamenii din lumea intreaga au devenit din ce in ce mai speriati si mai panicati de faptul ca cineva, acolo sus, stiu si ce-au mancat la micul dejun…
Astfel am devenit super suspiciosi in ceea ce priveste comunicarea in mediul online, in special pe canalele detinute de Mark Zuckerberg: Facebook, Instagram si Whatsapp. Chit ca-i vorba de ceva important sau mai putin important, evitam sa comunicam online.

Insa, vestea buna a venit!
WhatsApp, una dintre cele mai folosite aplicatii pentru chat si mesagerie online, a introdus, in sfarsit, un sistem de criptare pentru a proteja confidentialitatea conversatiilor celor peste 1 miliard de utilizatori la nivel global ai aplicatiei.
Poate va mirati de ce va apare acest mesaj, de fiecare data cand incepeti o conversatie noua, insa el e menit a va pune in tema cu modificarea facuta de catre cei din spatele Whatsapp:
“Mesajele pe care le trimiteti in aceasta conversatie, precum si apelurile, sunt acum securizate prin criptare integrala, ceea ce inseamnă ca atat WhatsApp cat si tertii, nu le vor putea citi sau asculta.”

wa2

WhatsApp a fost lansat in 2009, de doi fosti angajati ai Yahoo, iar cand aplicatia a devenit super cunoscuta in anul 2014, cand a fost cumparata de Facebook.
Whatsapp este cea mai ultizata aplicatie de chat la nivel mondial, avand peste 1 miliard de utilizatori.
Pentru ca ultilizatorii isi impartaseau cele mai personale ganduri, trairi, momente, si pentru ca userii devenisera din ce in ce mai suspiciosi ca cineva le citeste conversatiile, Whatsapp a luat hotararea de a implementa acest sistem de criptare.
In momentul in care se utilizeaz criptarea integral, mesajele, pozele, fisierele video, mesajele vocale, documentele si apelurile sunt securizate si nu pot fi interceptate de terti. Nici macar WhatsApp nu are acces la conversatiile dumneavoastra.

wa3

Procesul de criptare integrala oferit de WhatsApp este disponibil in momentul in care atat dumneavoastra, cat si persoanele carora le trimiteti mesaje au ultima versiune de WhatsApp instalata.
Si cum nu numai conversatiile si datele personale trebuie protejate, iti recomandam un super protective case pentru smartphone-ul tau: Urban Armor Gear.

wa4

Inspirate din domeniul militar, UAG (Urban Armor Gear) ofera posesorilor de iPhone, Samsung si HTC, carcase usoare cu un nivel ridicat de protectie militara impotriva socurilor si cazaturilor. Design-ul unic al carcaselor UAG este caracterizat printr-un invelis dur la exterior, dar si de un strat siliconic, rezistent la impact, la interior. Acest mix protejeaza telefonul impotriva obiectelor ascutite sau a picaturilor de apa accidentale. Barele de protectie situate pe margini absorb socul si sunt integrate aproape perfect in constructia husei, imbunatatind rezistenta la impact exact acolo unde este necesar, fara a aduga un plus exagerat de greutate device-ului. Pe partea superioara a carcasei se afla o rama special proiectat pentru a incadra blitul camerei telefonului, ce impiedica posibile interferente nedorite si asigura imagini reusite cu fiecare ocazie. Un ecran protector HD este inclus in pachet, pentru a preintampina posibilele zgarieturi ala display-ului.

Achizitioneaza-ti propria carcasa UAG chiar acum!