conectare bratara fitness

Sanatatea trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc. Ca sa fii mereu atent la nivelul de energie, la lucrurile pe care corpul ti le cere sub o forma sau alta, ai nevoie de un dispozitiv care sa tina pasul cu tine si sa iti monitorizeze miscarea, iar bratara fitness pare a fi cea mai buna alegere. Pe langa faptul ca aceasta devine o arhiva de date pentru tine, in acelasi timp te poate ambitiona sa faci mai multa miscare, mai multi pasi si sa iti depasesti recordul de km parcursi intr-o singura zi. Daca vrei sa afli mai multe despre avantajele unui astfel de produs si cum sa il conectezi la telefon, citeste randurile de mai jos.

1. Avantajele unei bratari fitness

Majoritatea bratarilor fitness vin cu urmatoarele avantaje:

  • Monitorizare activitati zilnice → numarul de pasi/ km parcursi, numarul de calorii consumate
  • Monitorizarea calitatii somnului → iti poate arata cate ore de somn profund ai avut, care au fost intervalele in care ai avut un somn usor etc.
  • Monitorizare ritm cardiac si tensiune arteriala
  • Afisare ceas, data, zi
  • Notificari cu/ fara vibratii → unele modele de bratari te pot notifica atunci cand te apeleaza cineva, cand primesti SMS-uri sau chiar mesaje pe retelele de socializare

conectare bratara fitness

2. Conectare bratara fitness la telefon

Procesul de conectare a unei bratari fitness la telefon este destul de simplu – presupune ca tu sa instalezi o anumita aplicatie pe telefon (in functie de modelul bratarii). De aici, trebuie sa urmezi pasii care apar pe ambele ecrane (pairing-ul se face in paralel).

In momentul in care reusesti sa conectezi cele 2 dispozitive, conexiunea dintre ele va fi facuta prin Bluetooth (practic, din fereastra de Bluetooth, la „Paired devices” cauti numele bratarii fitness si te conectezi la ea).

Daca si tu vrei sa iti monitorizezi activitatea sportiva si sa ai grija de sanatatea ta, atunci bucura-te de beneficiile pe care ti le aduce o bratara fitness!

Daca ai deja o bratara fitness si vrei o schimbare de look, iti recomandam o curea noua, dar si alte accesorii pentru bratarile fitness, din magazinul Lerato.ro!