huse originale

Intr-o lume plina ochi de produse si de oferte, care mai de care mai variate si mai… accesibile, ai nevoie de propriul bob de mazare care sa te ajute sa iti dai seama cate sunt originale si cate sunt contrafacute. Poate nu functioneaza exact ca in povestea cu printesa, insa exista cateva elemente prin care poti sa iti stabilesti propriul adevar. Si pentru ca pe Lerato.ro iti garantam calitatea brandurilor si a produselor comercializate, vrem sa ne asiguram ca stii sa alegi intotdeauna originalul. Tocmai de aceea, te invitam sa ne urmaresti si sa fii la curent cu cele mai noi detalii care sa te ajute sa gasesti rapid diferentele atunci cand vine vorba de un produs contrafacut (deja celebrul „fake”).

Primele pe lista noastra sunt husele Spigen, adevarate standarde de protectie pentru telefonul mobil. Acest brand este recunoscut pentru calitatea produselor pe care le ofera si pentru angajamentul asumat fata de clienti. Tocmai de aceea, sunt luate masuri pentru a proteja consumatorii de produsele frauduloase si de comerciantii care nu ofera acelasi design, calitate si servicii pe care Spigen vrea sa le ofere. Deci, cum iti dai seama ca ai comandat si primit husele originale?

huse spigen

 

Inainte, aceste carcase veneau cu un cod format din 10 caractere, ce putea fi verificat si validat (in cazul in care produsul achizitionat de tine are acest cod, poti verifica aici autenticitatea acestuia). Incepand din 2016, Spigen nu mai implementeaza un proces de autentificare deoarece toate produsele sunt supuse drepturilor de proprietate intelectuala. Astfel, garantiile si politicile de retur/ schimb sunt oferite doar produselor achizitionate din magazinele Spigen sau din cele care obtin licenta de comercializare a acestora.

 

Telefonul tau are nevoie de protectie garantata si este important sa te asiguri ca ii oferi tot ce este mai bun. Astfel, trebuie sa fii atent si sa verifici de mai multe ori calitatea produsului achizitionat, materialul din care este fabricat si, nu in ultimul rand, sa stii sa faci diferenta intre produsele existente pe piata.

#AlegeOriginalul