Ai toate aplicatiile de care ai nevoie pe telefon, inclusiv serialele tale preferate. Stim ca noile dispozitive mobile vin cu un display care impresioneaza atat prin marime, cat si prin culorile reale, dar parca serialul tot se vede mai bine pe un ecran de televizor. Mai ales atunci cand vrei sa le arati si celor din jur ceva secvente. Afla mai jos care sunt metodele prin care poti oglindi ecranul telefonului pe televizor.

1. Prin cablu HDMI si adaptor Apple Digital AV

Una dintre cele mai usoare modalitati este conectarea prin cablu HDMI. In plus, fata de acest cablu, ai nevoie si de un adaptor Apple Digital AV care va fi cuplat la portul de incarcare al telefonului mobil. Imediat ce reusesti sa conectezi cablul HDMI si la ecranul televizorului, poti sa vizionezi orice material video, fotografii sau un alt continut de pe telefonul mobil.

conectare iphone la tv

2. Prin Apple TV si Airplay Mirroring

O a doua varianta presupune sa ai un receiver Apple TV, caz in care poti incerca functia Airplay Mirroring, ce iti permite sa afisezi orice continut din telefon pe ecranul televizorului, la rezolutie maxima. Este important ca telefonul si hub-ul Apple TV sa fie conectate la aceeasi retea Wi-Fi. Dupa, poti urma pasii de mai jos:

  1. Acceseaza „Centrul de control” din partea de sus a ecranului
  2. Click pe butonul „AirPlay”
  3. Click pe numele receiver-ului Apple TV
  4. Click pe comutatorul din dreptul „Oglindire”, pentru activarea acestei functii

conectare iphone la tv

Cu noile tehnologii este mult mai usor sa te bucuri de aplicatiile tale si sa share-uiesti orice tip de informatie. Datele tale de pe telefon pot fi oglindite oricand pe un ecran LCD, fie ca vorbim de un moment in care vrei sa te uiti la serialul preferat, fie ca esti in mijlocul unei sedinte si vrei sa le arati participantilor un articol interesant pe care tocmai l-ai descoperit (sau sa proiectezi prezentarea pe care ai actualizat-o direct de pe dispozitivul mobil).