aplicatii de editat video

Nici nu a inceput bine vara, ca deja ai adunat in telefon o serie de filmulete cu cele mai tari experiente pe care sa le share-uiesti cu toti cei din jurul tau. In plus de asta, ai tinut cont si de cateva tips & tricks: ti-ai ales cu atentie decorul si vestimentatia, astfel incat sa atragi inca de la inceput privirile si ai folosit o sursa puternica de lumina, care sa avantajeze claritatea imaginii.

Pentru ca stii cat de speciale au fost acele momente, vrei sa le transmiti asa cum trebuie – poate vrei sa mai stergi sau sa mai adaugi un cadru, sa curga in slow motion sau sa se deruleze pe fast forward. Orice ai avea in minte se poate realiza cu o aplicatie foarte buna de editare.

In functie de sistemul de operare (Android sau iOS), verifica lista de mai jos si vezi ce ti se potriveste cel mai bine.

 

1. Aplicatii de editare video pentru Android

  • FilmoraGO → este o aplicatia gratuita, care iti permite sa adaugi melodii de fundal si efecte viuzale, chiar si stickere miscatoare, ce par desenate in creion. In plus, te scuteste de dezavantajul unui watermark aparut pe filmuletul tau, dupa ce ai dus la capat toate editarile.

filmorago - aplicatii de editat video

FilmoraGO - aplicatii de editat video

  • Magisto → este o aplicatie de editare video foarte intuitiva, care foloseste puterea inteligentei artificiale pentru a da filmuletelor tale cea mai buna forma (aceasta aplicatie costa; pretul variaza intre 5 si 35 de dolari pe luna). Dupa ce iti solicita sa selectezi stilul de editare, filmarile si fundalul sonor din care sa fie compus colajul, Magisto creeaza un clip scurt si cu impact in social media.

magisto - aplicatii de editat video

  • Adobe Premiere Clip → cu filtre de imagine diverse si cu optiunea de a adauga un soundtrack nou clipurilor finale, aplicatia gratuita iti permite transferul catre Adobe Premiere Pro, pentru un touch si mai elaborat.

Adobe Premiere Clip - aplicatii de editat video

  • KineMaster → iti permite sa creezi gratuit un videoclip pornind de la zero sau videoclipuri cu fotografii, muzica si / sau alte video pornind de la unele sabloane predefinite.

KineMaster - aplicatii de editat video

KineMaster - aplicatii de editat video

KineMaster - aplicatii de editat video

  • YouCut → este o alta aplicatie de editat video gratis care permite taierea unor parti dintr-un videoclip sau unirea mai multe videoclipuri intr-unul singur. De asemenea, aici se pot corecta culorile, luminozitatea, contrastul si saturatia.

YouCut - aplicatii de editat video

 

2. Aplicatii de editare video pentru iOS

  • Splice → iti permite sa unesti mai multe filmulete, cu ajutorul unor tranzitii foarte subtile. In plus, poti selecta dintr-o arhiva impresionanta melodii si efecte sonore.

Splice - aplicatii de editat video

  • Hyperlapse → este o solutie gratuita care iti permite sa realizezi filmulete in format timelapse, chiar daca telefonul tau nu are o aplicatie nativa pentru asta.

Hyperlapse - aplicatii de editat video

  • Vizmato → iti permite sa adaugi filmarilor tale filtre complexe, care iti vor aminti de efectul puternic al celor mai reusite poze de pe Instagram.

Vizmato - aplicatii de editat video

Acum e mai simplu sa pastrezi amintirile din vacantele tale si sa le traiesti la aceeasi intensitate de fiecare data cand revezi un material video de atunci.

Tehnologia s-a schimbat atat de mult incat nu ai nevoie de o camera video performanta, ci doar de telefon si de o aplicatie de editat super tare. Recomandarea noastra este sa ai cu tine si cateva accesorii pentru dispozitivul tau mobil – o husa de protectie si o folie de sticla, pentru ca iti vor da libertatea si siguranta de a filma fara niciun risc in orice tip de spatiu. Intra pe Lerato.ro si fii gata de aventura!