Descarcare muzica gratis

 

Muzica are puteri nebanuite – te poate relaxa, linisti, dar, totodata, sa iti dea avantul de care ai nevoie ca sa termini o activitate. Ia ca exmplu mersul la sala sau alergatul in parc, unde, cu cat o melodie este mai ritmata cu atat depui mai mult efort. Practic, te misti pe sunetele pe care le auzi. Tocmai de aceea, telefonul tau trebuie sa fie plin de muzica. Dar cum faci sa descarci rapid melodiile preferate si sa fii la curent cu tot ce este nou?

Afla mai jos care sunt cateva dintre aplicatiile care te ajuta sa descarci gratis melodiile preferate, astfel incat tu sa ai un playlist mereu actualizat.

 

1. Aplicatii care te ajuta sa descarci muzica gratis

  • RockMyRun → pentru antrenament si sport. Aplicatia iti permite sa descarci melodiile preferate pentru redarea lor offline sau doar sa le memorezi. Partea cool a acestei aplicatii este ca poti sincroniza BPM-ul melodiei cu pulsul si ritmul tau cardiac. Inca o chestie super tare este ca poti folosi functia myBeat pentru a schimba automat melodiile, in functie de starea ta de spirit.

Aplicatie pentru a descarca muzica gratis

Aplicatie pentru a descarca muzica gratis

  • SoundCloud → recunoscut pentru sunetele de ce mai buna calitate. Aceasta aplicatie nu se concentreaza doar pe melodiile populare dintr-o anumita perioada, ci aduna intr-un singur loc muzica tuturor artistilor (orice artist isi poate incarca melodiile in SoundCloud). Tot aici poti gasi si o mare varietate de emisiuni, podcast-uri si alte materiale audio. Gratuit, poti descarca in mare parte doar melodiile artistilor.

Aplicatie pentru a descarca muzica gratis

Aplicatie pentru a descarca muzica gratis

  • Google Play Music → devine o optiune din ce in ce mai folosita. Aplicatia permite si incarcarea melodiilor proprii, pentru streaming personal. Astfel, iti poti combina colectia personala cu un serviciu online. Gratuit, poti descarca muzica si asculta playlist-uri diferite.

Aplicatie pentru a descarca muzica gratis

 

2. Cum descarci muzica de pe Youtube direct pe telefon

Daca nu vrei sa iti bati capul cu aplicatiile, ci sa descarci fix melodiile care iti incanta urechile pe Youtube, chiar in acel moment, afla ca poti face si acest lucru. Care sunt pasii? Ii reluam mai jos:

  1. Intra in aplicatia de YouTube si alege orice melodie care iti place
  2. Apasa butonul de „Share” si copiaza link-ul melodiei
  3. Deschide site-ul youtube-mp3.org si copiaza aici link-ul
  4. Click pe „Convert Video”
  5. Click pe „Download MP3” pentru descarca melodia in telefon

Cum descarci muzica de pe Youtube direct pe telefon

Cand este asa de usor sa descarci melodiile, nu iti mai ramane decat sa te bucuri de muzica si de activitatile tale favorite! Si daca nu ai incercat pana acum sa lucrezi cu muzica in casti, fa-o si o sa vezi ca inspiratia isi va face loc si vei privi totul cu alti ochi si cu mai multa energie.

Colectia noastra de casti bluetooth este disponibila si in magazinul online. Check it out!