Daca vrei sa stii ce se intampla acasa, sa monitorizezi activitatea sau daca vrei doar sa testezi ce poate face telefonul tau, poti incerca una dintre aplicatiile din Play Store. Cu ajutorul unora dintre ele poti avea si optiunea de walkie talkie, nu doar de camera de supraveghere. Afla cum poti face asta din randurile urmatoare.

 

Aplicatii care te ajuta sa iti transformi telefonul in camera de supraveghere

  • WardenCam → pentru a te bucura de aceasta aplicatie, ai nevoie de doua telefoane, unul care sa transmita imaginile, iar un altul care sa le receptioneze. Imginile pot fi urmarite si de pe PC, ai nevoie doar de adresa IP afisata de aplicatia telefonului transformat in camera CCTV. Cel mai usor este sa urmaresti de pe al doilea telefon; cele doua dispozitive trebuie sa fie conectate la acelasi cont Google. Aceasta aplicatie poate fi configurata sa inceapa filmarea si sa transmita alerte in momentul in care detecteaza orice urma de miscare, materialele video fiind salvate in Google Drive.

  • Baby Monitor → si pentru aceasta aplicatie ai nevoie de doua telefoane, unul dintre ele este folosit pe post de camera video, iar celalalt ca monitor de control. In cazul in care ai un singur telefon, monitorul de control poate fi chiar PC-ul tau. In cazul in care alegi varianta cu doua telefoane, te vei bucura si de experienta unui walkie talkie veritabil, limita fiind reprezentata de raxa conexiunii WiFi. Poti seta aspectul imaginii, luminozitatea si zoom-ul.

Baby Monitor Aplicatie

  • WO Webcam Lite → aceasta aplicatie asigura video streaming la fel ca Skype-ul sau alte aplicatii de acest tip si poate fi folosita si ca instrument de inregistrare video.

WO Webcam Lite

  • IP Webcam → aplicatia poate fi descarcata foarte usor si utilizata pe orice platforma cu VLC Player sau web browser. Cu ajutorul ei poti face inclusiv streaming, fara sa fie nevoie sa te conectezi la datele mobile ale telefonului.

IP Webcam Aplicatie

 

Speram ca te-am convins de toate chestiile cool pe care le poate face telefonul tau, cu o aplicatie potrivita si utila. In acelasi timp, iti reamintim ca este important sa iti protejezi dispozitivul mobil, astfel incat sa il ai cat mai multa vreme alaturi de tine. Intra pe Lerato.ro si alege unul dintre accesoriile care i se potrivesc cel mai bine.