blocare ecran iphone

Noi, romanii, ii mai spunem ecran „inghetat”. Nu pentru ca e alb sau ca se raceste, ci pentru ca ramane blocat si nemiscat, fix ca un obiect bagat la congelator. Ce inseamna acest lucru? Ca ecranul telefonului nu mai raspunde la nicio comanda (la atingere) sau ca se blocheaza atunci cand incerci sa il pornesti. Bun, si ce este de facut in aceasta situatie? Hai sa aflam impreuna!

 1. O prima modalitate ar fi sa aplicam sfatul pe care il invatam din orice film/ serial in care cineva se confrunta cu o problema de calculator si suna pe cineva de la departamentul IT. Ai incercat sa opresti dispozitivul si sa il pornesti? Ce trebuie sa stii este ca repornirea fortata nu implica stergerea datelor sau a continutului telefonului mobil.
 2. In cazul in care aceasta varianta nu a functionat, incearca sa conectezi dispozitivul mobil la o sursa de curent (recomandarea noastra este sa il lasi sa se incarce timp de o ora). Dupa doar cateva minute ar trebui sa vezi ecranul de incarcare. Daca in schimb acesta nu apare nici dupa ora, atunci ar trebui sa contactezi Asistenta Apple.
  1. In cazul in care dispozitivul porneste, insa se blocheaza in timpul pornirii, incearca pasii de mai jos:
   1. Conecteaza telefonul la un calculator si intra in contul de iTunes.
   2. Incearca sa repornesti telefonul si tine apasat pana cand acesta intra in modul de recuperare.
   3. In momentul in care apare optiunea de restaurare/ actualizare, selecteaza „Actualizati”. In acest timp, iTunes va incerca sa reinstaleze software-ul iOS, fara a sterge datele.

blocare ecran iphone

Si cam asa sta treaba si cu un ecran de iPhone blocat. Cu putin noroc, vei putea rezolva situatia rapid – daca problema persista, recomandarea noastra este sa ii contactezi pe cei de la Asistenta Apple, astfel incat sa te bucuri in cel mai scurt timp de beneficiile unui astfel de telefon.